Ystävyysseurojen liitto ry:n kevätkokous pidetään torstaina 21.4.2022 klo 18 alkaen Rauhanasemalla, Osoite: Veturitori 3, 00520 Helsinki. Kokoukseen voi osallistua myös etänä.

Kaikkia edustajia pyydetään ilmoittautumaan kokoukseen etukäteen. Ilmoittakaa osallistuminen viimeistään tiistaina 19.4.2021 sähköpostilla osoitteeseen ysl@saunalahti.fi Ilmoittakaa samalla virallisen edustajan nimi, sähköpostiosoite, minne kokousaineisto lähetetään ja puhelinnumero, mistä tarpeen vaatiessa osanottajan tavoittaa kokouksen aikana. Edustajan valtakirja tai ote pöytäkirjasta tulee myös lähettää sähköpostilla tai tuoda kokouspaikalle. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille osallistujille kokousaineiston ja osallistumislinkin sähköpostina ennen kokousta.

Äänioikeutettuja ovat edellisen vuoden jäsenmaksun suorittaneet jäsenjärjestöt. Jokaisella järjestöllä on yksi ääni ja henkilö voi vain edustaa yhtä järjestöä. Kokoukseen voi myös yhdistys ilmoittaa kaksi muuta edustajaa puheoikeudella. Ilmoittakaa heidän nimet etukäteen samalla, kun ilmoitatte virallisen edustajan.

Tärkeää on, että äänioikeutetulla on valtakirja tai ote pöytäkirjasta. Sen voi siis lähettää jo etukäteen samalla, kun ilmoitatte edustajan.

Katso säännöistä tarkemmin, (www.ysl.fi)

Esillä sääntöjen kevätkokouksen määrittämät pykälän 15 asiat:

-hallituksen toimintakertomus, tilinpäätös ja toiminantarkastajien lausunto

-tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen tilivelvollisille

Katso vielä, onko yhdistyksesi tiedot ajan tasalla www.ysl.fi. Klikkaa kartasta maanosa ja sitten oman järjestösi nimi, niin tulee järjestösi tiedot esille. Siellä voit myös tehdä muutokset, jotka päivitetään tarkastuksen jälkeen muutaman päivän kuluttua.

Ystävyysseurojen liitto ry

 

Hallitus

ysl@saunalahti.fi

0400 411 036