Syyskokous 12.11.2015 klo 18.00 Rauhanasemalla Itä-Pasilassa

Julkaistu 09.10.2015

Syyskokous 12.11.2015 klo 18.00 Rauhanasemalla Itä-Pasilassa, Veturitori on osoite. Esillä sääntöjen syyskokoukselle määrittämät pykälän 16 asiat. Kuten toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2016, jäsenmaksun suuruus, puheenjohtajan ja erovuoroisten hallitusten jäsenten vaali.( Puheenjohtaja valitaan vuosittain ja puolet hallituksesta aina kahdeksi vuodeksi kerrallaan.) Äänioikeutettuja ovat kuluvan vuoden jäsenmaksun suorittaneet jäsenjärjestöt. Jokaisella järjestöllä on yksi ääni ja henkilö voi vain edustaa yhtä järjestöä. Kokoukseen voi myös yhdistys lähettää kaksi muuta edustajaa puheoikeudella. Tärkeää on, että äänioikeutetulla on valtakirja tai ote pöytäkirjasta mukana.

Kokouksessa kerrotaan ja keskustellaan uudesta palkinnosta: Julkistetaan  Ystävyysseurateko  finalistit ja lopullisen valinnan tekijä ja kerrotaan  muista ajankohtaisista asioista.

 Muista Kulttuuriministeriön avustuksen hakeminen 26.10.2015 mennessä |
Lisätietoja: http://www.minedu.fi/OPM/Kulttuuri/kulttuuripolitiikka/avustukset/Avustus_ystavyysseurojen_tukemiseen?lang=fia      lukevaa kaikki tiedot asiasta ja älkää unohtako mitään liitteitä, mitä pyytävät.

Ystävyysseurojen Liiton  MONIKULTTUURISUUS SUOMESSA -paneeli

keskiviikkona 28.10.2015 klo 17.00-18.45 Eurooppasalissa (Malminkatu 16, Kamppi)

Ohjelma

Runo    Laura Eklund Nghaga

Paneeli         

Suomessa pitkään asuneita ulkomailta muuttaneita.  Bulgariasta Dinko Kortzanov, Head  of Sales, Kreikasta Kimon Papadopoulos ravintoloitsija, Namibiasta  Dora Puhakka ympäristötaloustieteen ylioppilas ja Yhdysvalloista henkilö tarkentuu myöhemmin, puheenjohtajana Roman Schatz toimittaja Saksasta

Tilaisuus on suomeksi ja avoin kaikille. TERVELULOA!  lervittäkää sanaa

  • Matkamessut 2016: 21–24.1.2016 puheenjohtaja on tinkinyt Messukeskuksen kanssa hintaa alas, niin että esiintymispistettä emme ota koska vaikea löytää kaikkia tyydyttävää paikkaa lähellä muuten hyvällä paikalla olevaa yhteisosastoamme.
  •   perinteinen paikka kuten  tämän vuoden alussa  maksaa 280 euroaIlmoittautumisaikaa on venytetty 24.lokakuuta 2015 asti

·        

·       Seurasaaren Joulupolku on lähinnä Helsingin seudun lapsiperheille tarkoitettu ilmainen joulunalustapahtuma, jonka tavoitteena on tuoda kävijöille sadun, perinteiden ja ensimmäisen joulun sanomaa. Tapahtumapisteitä polun varrella on yleensä kolmisenkymmentä. Niistä vastaavat eri järjestöt ja yhteisöt, kirkko, oppilaitokset ja yksittäiset vapaaehtoiset.   

Kävijöitä Joulupolulla on ilmasta riippuen 10 000-15 000 ja tekijöitä 200–300. Tapahtuman suojelijana on lähes alusta saakka ollut tasavallan presidentin puoliso.

 Helsingin kaupunki tukee pienellä avustuksella tapahtuman infrastruktuurin järjestämistä. 

Tämä vuosi on juhlavuosi, sillä olemme toteuttamassa Joulupolkua sunnuntaina 13.12.klo 12–17 kahdettakymmenettä kertaa.

Haluaisimme tuoda polulle lisää kansainvälisyyttä ja haaveenamme on saada Seurasaaren juhlakentälle 10–15 eri maiden koristeilla koristeltua joulukuusta.

Toivommekin, että eri maiden ystävyysseurat ottaisivat tämän haasteen vastaan. Tulen mielelläni kertomaan lisää tapahtumasta vuosikokoukseenne.

Ystävällisin terveisin

Marjaliisa Kauppinen (hänelle kysymykset)

Joulupolun käynnistäjä    

 

Muista päivittää yhdistyksesi tiedot! Katso nykyiset tiedot: www.ysl.fi.

Muista myös YSL:N uusi postiosoite . Rauhanasema Veturitori 3  00520 Helsinki

On tärkeää, että saamme oikeat tiedot painettuun versioon messuilla jaettavaksi.

Hyvää ja innokasta ystävyysseuratoimintaa toivon Teille kaikille.

Ystävyysseurojen liitto ry

Seppo Kalliokoski
puheenjohtaja
040-7743504